Boutique’s Wellingtons

Bij ons geniet je van de ambachtelijke kwaliteit van verse, klassieke Beef Wellingtons met malse ossenhaas als stralend middelpunt. Voor wie een luxere twist zoekt, bieden we verfijnde varianten met hertenrugfilet – perfect voor speciale gelegenheden. Liever geen vlees? Ontdek onze smaakvolle Zalm Wellington, een feestelijk alternatief dat net zo indruk maakt. Altijd vers, altijd met zorg bereid!

Bestel online

Hoe het werkt:

  • Bestel uw gekozen wellington online of lever uw bestellijst in, in onze winkel.
  • Bekijken online onze bereidingswijze of lees de bijgeleverde bereidingswijze.
  • De wellington hoeft u alleen af te bakken in de oven. Makkelijk en onwijs lekker!
  • Bereidt uw gerecht uit met onze huisgemaakte rodewijn saus.

Bereiding van de Beefwellington en hertenwellington

01

Haal de wellington ruim 2 uur van te voren uit de koelkast zodat het goed op kamertemperatuur kan komen. 

02

Verwarm de oven voor op 160 graden. Plaats een kerntemperatuur meter in het midden van de wellington. Plaats de wellington op een rooster in het midden van de oven. Zo wordt de wellington lekker krokant aan de onderkant. 

03

Zodra de wellington een kerntemperatuur heeft van:

45 graden (rood) of

48 graden (rosé) 

Haalt u de wellington uit de oven en laat u hem nog 7 minuten rusten op het aanrecht. 

Voor het aansnijden van een wellington gebruikt u een scherp broodmes of onze super scherpe mesjes (te koop online of in de winkel).

Eetsmakelijk!

Wat is een klassieke Beefwellington?

Onze klassieke Beef Wellington wordt bereid met Hollandse ossenhaas, omhuld door onze huisgemaakte duxelles van champignons, een laagje Parmaham en knapperig bladerdeeg. Wij bakken de Wellingtons voor op stenen, zodat een stevige bodem ontstaat. Hierdoor wordt de korst bij het thuis afbakken extra krokant en voorkomt u dat de Wellington aan de onderkant gaat lekken. Perfectie gegarandeerd!

Bestel de klassieke Beefwellington

Met trots presenteren wij: Hertenwellington

Voor de fijnproevers die een stapje luxer willen én houden van een verfijnde wildsmaak met een heerlijke ‘bite’, bieden wij onze Hert Wellington. Deze exclusieve variant wordt gemaakt met malse hertenrugfilet, omhuld door smaakvolle duxelles, Parmaham en een delicate spinaziecrêpe. Dankzij deze luxe lagen blijft de hertenfilet perfect sappig en vol van smaak. Een ware traktatie voor liefhebbers van wild – absoluut een aanrader!

Bestel hier